Samenwerking

DJ-gezocht.nl levert vanaf 2017 ook DJ’s aan Uitjesbazen!

Zij organiseren bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen, teamuitjes en teambuilding (uitjes).

Uitjesbazen 

Dus jij hebt de ‘eer’ gekregen om het uitje te regelen? Het bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, de familiedag of gewoon met je maten. Je weet nog niet precies wat het gaat worden, maar je hebt wel al één duidelijke eis: het moet een onvergetelijke dag worden! Punt. Deze onvergetelijke uitjes worden aangeboden door de uitjesbazen.

12,5 Jaar

Uitjesbazen waren in 2005 een van de eersten in Nederland die het organiseren van uitjes serieus aanpakten. Er is maar één ding dat telt: het uitje dat jij organiseert, moet dat onvergetelijke uitje worden, waar jouw vrienden, vriendinnen, neven en nichten, ooms en tantes of goede collega’s nog maanden over napraten

8,7 Klantervaring

Dat uitjesbazen goed zijn in wat ze doen blijkt uit de gemiddelde waardering die de uitjes van uitjesbazen krijgen: een 8,7. Heb jij op school ooit zulke cijfers gehaald? Zij niet. Dat ze daar trots op zijn, mag dan duidelijk zijn. 

Betaalbaar

Het aanbod aan uitjes is heel divers. Ook in prijs. Omdat ze iedereen, echt iedereen, een onvergetelijke dag willen bezorgen. Hieronder vind je de meest geboekte uitjes. Beniewd naar het complete aanbod aan bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen of vriendenuitjes?