DJ Stefan Thomas

Klantbeoordeling DJ

4.7 / 5

Meer dan 22 jaar DJ ervaring en meer dan 1500 boekingen!
DJ Stefan Thomas, een ervaren DJ die zorgt voor een knallend feest!

About ME

DJ STEFAN THOMAS

In de jaren negentig ben ik begonnen met het DJ vak en inmiddels heb ik vele feesten op mijn naam staan. Feesten en clubs als Pacha (Ibiza), Dancevalley, The Mansion en Radio 537 Summertour heb ik al op mijn curriculum vitae mogen zetten.

Wat mij verder bijzonder maakt als DJ is dat ik meerdere muziekstijlen beheers. Denk aan de jaren 60, 70, 80, 90 en stijlen als latin, house, pop, disco, rock, Nederlandstalig en alternatief. Samen met mijn klanten bepaal ik welke muziek er op de feesten wordt gedraaid.

Als DJ vind ik het persoonlijke contact met klanten erg belangrijk. Voorafgaand aan het feest wordt er gesproken over de muziekkeuze en de geluidswensen. Samen maken wij er een knallend feest van. Zie ik jullie binnenkort?

 

 

Zie ook

Stel DJ Stefan Thomas een vraag.

22 JAAR DJ ERVARING

AANTAL BOEKINGEN ±

Social media