DJ Remon

Klantbeoordeling DJ

4.6 / 5

Een Allround Dj die van elke Party / Evenement / Bruiloft / Verjaardag een Vrolijke gezellige en swingende Happening van maakt, met de Juiste / Beste / Leukste / Heetste / Vetste / Hipste en Lekkerste muziek uit het Verleden en Heden de muziek Stijl / Genre mag u bepalen, Overtuig u zelf en bekijk de door mezelf gemaakte  Foto’s  / Video’s  opnames op mijn website, en natuurlijk zijn de verzoeknummers welkom.

About ME

DJ REMON

Welkom en hoi ik ben dus DJ Remon.

Van kinds af aan heeft muziek en dansen een groot deel van mijn leven bepaalt en was en is niet weg te denken uit mijn doen en laten.

Hoorde ik als puber de klanken van James Brown “sex machine” dan deed ik exact dezelfde pasjes als James dat was dus in de jaren 70. 

Als 17 jarige zat ik als dj op een piraten radiozender waar ik 2 shows had 1 genaamd de Tillie’s show en de ander genaamd Harde Harry wat best een groot succes was,

dat was dus de jaren 80. 

Alle muzikale jaren erna heb ik ook bewust meegemaakt en beleeft, van punk tot disco, tot de hedendaagse top 40 dus heb ik genoeg muzikale kennis in huis.

Nu ben ik sinds de jaren 90 actief als allround DJ Remon met mijn eigen moderne, professionele geluidsinstallatie en een compacte Lichtshow.

Dus bent u op zoek naar een DJ die niet stil staat maar dansend en swingend achter de draaitafel staat dan moet u bij mij zijn.

Mijn motto is dan ook stilstaan is geen optie.

 

 

Laatse recensies

Hoi Remon,

nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige muziek op onze bruiloft. We hebben veel positieve reactie’s gekregen van onze gasten en hebben zelf ook erg genoten van je enthousiasme.

DJ Remon is absoluut een aanrader, speelt goed in op de wensen en is zeker niet te duur!! Als we nog eens een DJ nodig hebben komen we zeker bij je terug!

Groetjes,

Sjoukje & Simone

Bruiloft

Hoi remon,

je heb ons trouwfeest op 27 mei helemaal compleet gemaakt je draaide geweldig sorry voor dit late berichtje maar we zijn op huwelijks reis geweest vandaar. op het volgende feesie ben je zeker weer uitgenodigd om je draai kunsten weer te laten knallen super bedankt.

Groetjes,

Jared & Alexandra

Trouwfeest

Afgelopen zaterdag 29 januari vierde mijn vriend zijn 40ste verjaardag. DJ Remon heb ik geboekt om voor de muziek te zorgen. Remon heeft top gedraait,…..wij hebben genoten van disco, zuid amerikaans en housemuziek. Top Remon. Komt zijn afspraken na,…..heel profesioneel!!!!!! VOOR een zachte prijs.

Erg bedankt!


Rob & Hayde

Verjaardagsjubileum

Afbeeldingen

Videos

Stel DJ Remon een vraag.

Social media

BOEK DEZE DJ!