DJ Remon

Klantbeoordeling DJ

4.7 / 5

Een DJ met een eigen repertoire!
Allround DJ die muziek maakt voor alle feesten, party’s, bruiloften, verjaardagen en ga zo maar door..

About ME

DJ REMON

Welkom en hoi ik ben dus DJ Remon.

Van kinds af aan heeft muziek en dansen een groot deel van mijn leven bepaalt en was en is niet weg te denken uit mijn doen en laten.
Hoorde ik als puber de klanken van James Brown “sex machine” dan deed ik exact dezelfde pasjes als James dat was dus in de jaren 70. 

Als 17 jarige zat ik als dj op een piraten radiozender waar ik 2 shows had 1 genaamd de Tillie’s show en de ander genaamd Harde Harry wat best een groot succes was, dat was dus de jaren 80. 

Alle muzikale jaren erna heb ik ook bewust meegemaakt en beleeft, van punk tot disco, tot de hedendaagse top 40 dus heb ik genoeg muzikale kennis in huis.

Nu ben ik sinds de jaren 90 actief als allround DJ Remon met mijn eigen moderne, professionele geluidsinstallatie en een compacte Lichtshow.

Dus bent u op zoek naar een DJ die niet stil staat maar dansend en swingend achter de draaitafel staat dan moet u bij mij zijn.

Mijn motto is dan ook stilstaan is geen optie.

Met de vriendelijke groeten van.
DJ Remon.

 

 

Laatse recensies

Bedankt voor de geweldige muziek op onze bruiloft. We hebben veel positieve reactie’s gekregen van onze gasten en hebben zelf ook erg genoten van je enthousiasme.

Simone

Bruiloft

Bedankt voor een super avond.
Iedereen vond de muziek en sfeer helemaal top. Mijn oranje verjaardag was, op het voetballen na, geweldig.
Groetjes,

Michel

Bruiloft

Mede dankzij jou optreden is het feest voor mijn man z’n 50ste verjaardag een heel groot succes geworden. Vandaar dat wij jou graag nogmaals willen boeken voor een feest in Oktober. Zo zijn we verzekerd van een hele leuke avond.

Pelt

Verjaardagsjubileum

Afbeeldingen

Videos

Klantbeoordeling

4.7 / 5

Aantal boekingen

Ik wil graag meer informatie over deze DJ

Social media

BOEK DEZE DJ!