DJ Arjan

DJ Arjan

KDSL is de drive in show voor alle feesten, zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten, enz. Allround dj Arjan draait muziek naar uw wensen. Gegarandeerd een geweldig feest!

Prijs: vanaf €350,-

Dj Arjan is 28 jaar oud en heeft ruim 10 jaar ervaring in muziekverzorging op feesten en evenementen. Zijn passie voor muziek toont hij graag aan het publiek. De draaistijl is erg allround, van 60’s tot de huidige top 40, van de echte danceclassics tot Nederlandstalig en de recentste house. Hij staat enthousiast achter de dj booth en gebruikt de microfoon indien gewenst. Het publiek entertainen is zijn vak, dat merkt u meteen!

De drive in show is erg professioneel en heeft een moderne uitstraling. De geluidsinstallatie is geschikt voor 30 tot 300 personen. Er is basis sfeerverlichting en bewegend licht zoals moving heads en lasers. De muziekcollectie bestaat uit ruim 50.000 originele nummers uit alle genres.

De werkwijze is persoonlijk en klantgericht. In een gesprek wordt de locatie, de planning van de avond en uw muziekwensen doorgenomen. Er wordt een totaalprijs afgesproken voor de gehele avond. Geen vervelende tegenvallers achteraf. Zo kunt u zorgeloos genieten van top entertainment!

Prijs: vanaf 350,- euro
Treedt op in: heel Nederland
Genre: 50’s, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, allround, anders, feest, nederlandstalig
Licht en geluid: Licht en geluid inclusief

Meer informatie of direct boeken?

KDSL Events

Mob. 06-54651251

www.kdsl.nl

info@kdsl.nl