DJ D-Sounds

Klantbeoordeling DJ

4.7 / 5

Een allround dj met meer dan 8 jaar DJ ervaring!
DJ D-Sounds is in te huren voor elk feest dat je maar kan bedenken.

About ME

DANNY ARNOLDUSSEN – DJ D-SOUNDS

Als u op zoek bent naar een sfeervolle en betaalbare DJ met een drive in show om uw feest helemaal compleet mee te kunnen maken, dan zit u bij mij aan het goede adres. D-Soundz Entertainment bezorgt u een complete drive in show. Mijn show is gericht op feesten tot ongeveer 200 gasten. Met muziek die aangepast is op uw wensen en aangevuld wordt met een mooi staaltje verlichting bezorg ik u en uw gasten een spetterende avond

Verjaardag DJ

Heb je een verjaardag of geef je een verjaardagsfeest. Dan ben ik de juiste persoon. Voor een lage prijs regel ik de beste muziek naar jouw smaak en maak ik er een top feestje van.

Examenfeest DJ 

Dit is een actie voor alle examenkanidaten. Je wilt een feestje bouwen, voor je examenfeest. wij maken jouw feest compleet 5 uur top party voor een lage prijs, langer draaien is mogelijk.

Bruiloft DJ

De dag dat je elkaar het ja-woord geeft en elkaar trouw belooft, klinkt als muziek in de oren. Samen met de allround bruiloft dj van D-Soundz , wordt de mooiste dag van je leven afgesloten met een onvergetelijke trouwfeest.

Communie

 Na de Heilige Communie wordt doorgaans een communiefeest gegeven. De laaste jaren is het steeds meer trend om hiervoor een DJ te huren die het feest van muzikale inbreng voorziet. En wat is er nu mooier dan het feest van uw zoon/dochters communie onvergetelijk maken met een DJ die weet wat er in de belevingswereld van uw kinderen om gaat en altijd op de hoogte is van de laatste muziek. Denk daarom bij het huren van een DJ voor het communiefeest van uw zoon of dochter eens aan D-Soundz. U zult versteld staan

Stel DJ D-Sounds een vraag.

8 JAAR DJ ERVARING

AANTAL BOEKINGEN ±

Social media